Ολα τα νέα, ειδήσεις, παρουσιάσεις γύρω από τις Vintage μοτοσυκλέτες, τις Custom κατασκευές, τα Bobber, τα Cafe Racer το στυλ και την κουλτούρα τους.

Yamaha Yard Built – XJR 1300 “The Missing Piece” by JigSaw Custom Motorcycles

0

Τα ψέματα τελείωσαν, σε χρόνο ρεκόρ η Ελληνική συμμετοχή στον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό Yamaha Yard Built”, XJR 1300 “The Missing Pieceκατασκευασμένη από τον συνεργάτη της Αντιπροσωπείας των μοτοσυκλετών Yamaha στη χώρα μας Πέτρο ΧατζηροδέληJigSaw Custom Motorcyclesείναι πανέτοιμη να διαγωνιστεί με τους καλύτερους, σε δυο κατηγορίες την P4 και την Yard Built Grand Jury Favorite.

YYB-XJR4

Δυο κατηγορίες για την XJR 1300, δυο μοτοσυκλέτες σε μια από την Ελλάδα. Κάτω από το fairing και το κάλυμμα της ουράς με τα χρώματα, εμπνευσμένα από την YamahaAKAIYZR 500 του Θρυλικού Barry Sheene, βρίσκεται μια brat XJR 1300, που αποκαλύπτεται με δυο απλές κινήσεις.

YYB-XJR5

Η αύρα από μια μοτοσυκλέτα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος των ‘80s, σε μια καθημερινή και καθόλα νόμιμη (σύμφωνα και με τους κανονισμούς του διαγωνισμού) για κυκλοφορία στο δρόμο custom κατασκευή.

YYB-XJR6

Αυτή είναι η ΠΡΩΤΗ Ελληνική συμμετοχή με την XJR 1300 “The Missing Pieceαπό την JigSaw Custom Motorcycles , για τον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό Yamaha Yard Built”, σύντομα η αναλυτική παρουσίαση της από το caferacercult.gr και οι λεπτομέρειες για την ψηφοφορία.

Απολαύστε την …

Φωτογραφίες: Μιχάλης Λαζαρίδης   

YYB-XJR1YYB-XJR7YYB-XJR3

Yamaha Motor Greece
Yamaha Yard Built

JigSaw Custom Motorcycles

Gallery

Share.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.