Ολα τα νέα, ειδήσεις, παρουσιάσεις γύρω από τις Vintage μοτοσυκλέτες, τις Custom κατασκευές, τα Bobber, τα Cafe Racer το στυλ και την κουλτούρα τους.

Νέος αντιπρόσωπος Royal Enfield στην Ελλάδα

0

Με δυο νέα μοντέλα να παρουσιάζονται και να ξεχωρίζουν στην φετινή EICMA, τις Royal Enfield Interceptor 650 και Continental GT 650 η Ινδική εταιρία συνεχίζει την επιτυχημένη προσπάθεια της εξέλιξης νέων μοντέλων, κερδίζοντας συνεχώς νέους φίλους στην ήδη μεγάλη οικογένεια της.

Τα νέα μοντέλα και η ανταπόκριση του κοινού της επιτρέπουν να ατενίζει το μέλλον με μεγάλη αισιοδοξία, μετά τις επιτυχημένες αλλαγές των τελευταίων χρόνων. Αυτός ο άνεμος αλλαγής φύσηξε και από τα δικά μας μέρη μετά την ανακοίνωση του νέου διανομέα των προϊόντων της Royal Enfield στη χώρα μας Motostuff.

Η εταιρία  Motostuff βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα την ανάληψη μίας ακόμη αντιπροσωπείας, αυτή της Royal Enfield.

Οι μοτοσυκλέτες της Royal Enfield θα εισάγονται και θα διανέμονται πλέον από την Motostuff, αντιπρόσωπο επίσης των Polaris και Arctic Cat, Lambretta, Askoll, κ.α.

Για την Royal Enfield

Με μακρά δίτροχη ιστορία και παράδοση που μετρά σχεδόν 117 χρόνια και έτος ίδρυσης το 1890, η Royal Enfield, μέλος του ινδικού κολοσσού EICHER Group, είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές μοτοσυκλετών παγκοσμίως, με περισσότερες από 700.000 πωλήσεις μοτοσυκλετών ανά έτος.

Με τις δημοφιλείς Classic 350 και 500 στην γκάμα της, την σπορ Continental GT και τη νέα Interceptor με νέο δικύλινδρο κινητήρα 650 κυβικών εκατοστών, η Royal Enfield υπόσχεται αυθεντική ρετρό αισθητική αλλά και ποιότητα και αξιοπιστία, σύμφωνη με το “Made like a Gun” motto της.

 

Η πρόσφατη προσθήκη του νέου Himalayan στην γκάμα διευρύνει τις δυνατότητες των μοτοσυκλετών Royal Enfield.

Η εταιρία Motostuff, έχει διαγράψει μία πολύ σημαντική εμπορική πορεία στο πέρασμα του χρόνου στον τομέα των ATV με την αποκλειστική αντιπροσώπευση των Polaris και Artic Cat σε όλη την Ελλάδα, έχοντας αναλάβει επίσης την αντιπροσώπευση και των Lambretta, Linhai και Askoll!.

Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στην Κερατέα απ’ όπου θα γίνεται αρχικά η διανομή, σε δίκτυο που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Motostuff

MUVUS A.E.

Λ. Αθηνών – Σουνίου, Πέτα Κερατέας, Τ.Κ. 19001
Τηλ. 2299069930
Fax: 2299069930
Email: info@motostuff.gr

Gallery

Share.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.