70η E.I.C.M.A. 2012

Να νικήσει την κρίση

Από τις 15 έως τις 18 Νοέμβριου στο Μιλάνο της Ιταλίας θα χτυπά δυνατά η καρδιά της μοτοσυκλέτας .
Οι κορυφαίες εταιρίες από όλο τον κόσμο, σε μια δύσκολη στιγμή για το χώρο, θα προσπαθήσουν να νικήσουν τη κρίση. Με παρουσιάσεις νέων μοντέλων, καινούργιων τεχνολογιών, αναβίωση παλιών σημάτων και περεταίρω εξέλιξη παλαιότερων ιδεών, με περισσή αισιοδοξία να ατενίσουν το μέλλον στο χώρο των δυο τροχών.

E.I.C.M.A. 2012

Η 70η E.I.C.M.A. 2012 είναι το μέρος που θα προσπαθήσει να γίνει το εφαλτήριο σε μια σημαντική και ευαίσθητη στιγμή για την μοτοσυκλέτα. Με μεγαλύτερους χώρους από κάθε άλλη φορά, 41.000 τετραγωνικά μέτρα εσωτερικών χώρων και 80.000 τετραγωνικά μέτρα εξωτερικών χώρων, όπου θα γίνονται test –drive νέων μοντέλων, αγώνες quad και supermoto, ο τελικός του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος supercross, freestyle MX και πολλά άλλα event για το πολυπληθές κοινό.

Θα υπάρχει ειδική περιοχή αφιερωμένη στο ταξείδι με τη μοτοσυκλέτα, με έμφαση στα αξεσουάρ, σε διαδρομές και ταξιδειωτικούς προορισμούς.

Αναπόφευκτο και σημείο των καιρών, χώρος αφιερωμένος στις ηλεκτρικές και υβριδικές μοτοσυκλέτες με δυνατότητα δοκιμής στους εξωτερικούς χώρους τις έκθεσης.

E.I.C.M.A. 2012

E.I.C.M.A CUSTOM, η περιοχή της έκθεσης που θα περάσουμε, σχεδόν, όλο το χρόνο μας παρακολουθώντας από πολύ κοντά τα τεκταινόμενα, για να σας μεταφέρουμε όσο καλύτερα μπορούμε τον παλμό και τα τελευταία νέα από το αγαπημένο μας αυτό κομμάτι της έκθεσης.

Για ό,τι νεότερο θα είμαστε σε εγρήγορση για να σας ενημερώσουμε, σε άλλη περίπτωση…, θα τα πούμε από εκεί…