Μουσείο Ducati – Βιβλίο

Ένα ταξίδι τα Χριστούγεννα στο μουσείο της Ducati, φαντάζει υπέροχη ιδέα, αλλά σε τέτοιες εποχές που ζούμε με ευσεβή πόθο μοιάζει.

Εισιτήρια, ξενοδοχεία, φαγητό ( υπέροχη Ιταλική κουζίνα) είναι κάτι που οι τσέπες των περισσοτέρων από εμάς δεν το αντέχουν.

Όμως αρκετοί, θα μπορούσαν να αγοράσουν για τον εαυτό τους ή να το χαρίσουν σαν δώρο στους φίλους τους, το βιβλίο που είναι αφιερωμένο στο Μουσείο της Ducati, γραμμένο από τον Chris Jonnum με φωτογραφίες του Peter Harholdt , από τις εκδόσεις David Bull Publishing  που κοστίζει 39,95$ (30,50€), σίγουρα φτηνότερο από ένα ταξίδι, αφήνοντας έτσι τη μαγεία που έχουν τα τυπωμένα  βιβλία να ταξιδέψουν το νου μας, ίσως, καλύτερα από κάθε άλλο μέσο.

Μουσείο Ducati - Βιβλίο

ΜΟΥΣΕΙΟ DUCATI

ΜΟΥΣΕΙΟ DUCATI

Έξι δεκαετίες αγωνιστικής δράσης, είκοσι πέντε αγωνιστικές μοτοσυκλέτες συμπεριλαμβάνονται σε αυτό το λεύκωμα, από το Cucciolo του 1946 έως τη GP 10 του Hayden. Μοτοσυκλέτες αυθεντικές, αυτές που πρωταγωνίστησαν στις πίστες όλου του κόσμου, σε τέλεια λειτουργική κατάσταση, με τις περισσότερες να βρίσκονται στο μουσείο μετά την απονομή στα βάθρα των Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων.   

ΜΟΥΣΕΙΟ DUCATIΜΟΥΣΕΙΟ DUCATI

Όταν το μουσείο άνοιξε, στόχος του ήταν να στεγάσει την κληρονομία και το αγωνιστικό πνεύμα που έχουν οδηγήσει την εταιρία για περισσότερο από μισό αιώνα.

Αλλά δεν είναι μόνο μια συλλογή αγωνιστικών μοτοσυκλετών, είναι επίσης και οι υπέροχες εγκαταστάσεις που έχουν σχεδιαστεί για να παρουσιάσουν την κάθε μοτοσυκλέτα σε όλο της το μεγαλείο. Είναι ένα ιερό, για τους χιλιάδες αφοσιωμένους οπαδούς του Ιταλικού μύθου που το επισκέπτονται κάθε χρόνο.

Οι τυχεροί που το έχουν επισκευθεί, θα ξανακάνουν ένα ταξείδι με τις αισθήσεις στις αίθουσες του και οι υπόλοιποι νοερά θα περιπλανηθούν σ’αυτές.

Μουσείο Ducati