Λέσχη Κλασσικής Μοτοσυκλέτας Χανίων

Λέσχη Κλασσικής Μοτοσυκλέτας Χανίων

Ένα από τα χαρακτηριστικότερα σήματα τηλεοπτικών εκπομπών, που θα θυμούνται οι παλαιότεροι, της δεκαετίας του ’80, ήταν αυτό της εκπομπής «Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα» του Υπουργείου Γεωργίας, που προβάλλονταν από την κρατική τηλεόραση από το 1982 έως το 1987.

Η αγάπη όμως, για τις κλασσικές μοτοσυκλετες δεν υπάρχει μόνο στο λεκανοπέδιο της Αττικής, αλλά και σε άλλα μέρη τις Ελλάδας και ας αρχίσουμε από την Κρήτη και την πόλη των Χανίων.

Μια παρέα μοτοσυκλετιστών δημιούργησε την Λέσχη Κλασσικής Μοτοσυκλέτας Χανίων το 1999!!. Έκτοτε πολλοί φίλοι της μοτοσυκλέτας έδειξαν το ενδιαφέρον τους και υποστήριξαν αυτήν την προσπάθεια ανάδειξης της κουλτούρας του τόπου, μαζί με την αγάπη τους για τις κλασσικές μοτοσυκλέτες.

Λέσχη Κλασσικής Μοτοσυκλέτας Χανίων Λέσχη Κλασσικής Μοτοσυκλέτας Χανίων

Στήνοντας “υγιείς” εκδηλώσεις όπως τις εκθέσεις Κλασσικής Μοτοσυκλέτας, που προάγουν τον μοτοσυκλετισμό στην πόλη με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο, συνεχίζει την δράση της δεκατέσσερα χρόνια τώρα με μεγάλη επιτυχία.

Λέσχη Κλασσικής Μοτοσυκλέτας Χανίων

Τα γραφεία τις  Λέσχης Κλασσικής Μοτοσυκλέτας Χανίων, βρίσκονται στην οδό Μίνωος 9 στην παλιά πόλη, περιμένοντας όλους τους φίλους τις μοτοσυκλέτας κάθε Δευτέρα και Τέταρτη από της επτά το απόγευμα.

Λέσχη Κλασσικής Μοτοσυκλέτας Χανίων

Την ζεστή φιλική φιλοξενία της, την ζήσαμε πριν από ενάμιση χρόνο, όταν κατά τύχη, βολτάροντας στην παλιά πόλη των Χανίων πέσαμε κυριολεκτικά επάνω της.

Μας υποδέχτηκαν σαν παλιούς φίλους και μας έκαναν να αισθανθούμε σαν στο σπίτι μας, μήπως τελικά αυτό να είναι και το μυστικό της επιτυχίας της …?

Λέσχη Κλασσικής Μοτοσυκλέτας Χανίων

ΜΙΝΩΟΣ 9

ΤΗΛ.:6989404462

Facebook