Δημοπρασία: James Bond – Skyfall Honda CRF 250R

HONDA CRF 250R

Μέσω του οίκου δημοπρασιών CHRISTIE’S  στις 26 Ιουνίου στο South Kensington του Λονδίνου στην κατηγορία Pop Culture δημοπρατείτε η μοτοσυκλέτα Honda CRF 250R με αριθμό πλαισίου JH2ME10A8BK702437 που χρησιμοποίησε ο Daniel Craig, ως πλωτάρχης Bond, στην τελευταία της σειράς ταινιών James Bond, Skyfall, που συμπλήρωσε τα πενήντα χρόνια κινηματογραφικής παρουσίας.

Η τιμή που εκτιμά ο οίκος ότι θα κινηθεί η δημοπρασία, είναι μεταξύ 15.000 Στερλινών (17.619€) και 25.000 Στερλινών (29.366€), τα χρήματα θα διατεθούν στον οργανισμό BBC Children in Need που αυτή τη στιγμή υποστηρίζει πάνω από 2.700 προγράμματα για παιδία που έχουν ανάγκη, όπως παιδιά που υπήρξαν θύματα κακοποίησης η παραμέλησης και παιδία με ειδικές ανάγκες.

HONDA CRF 250R-1

Συνολικά είκοσι Honda CRF 250R παραχωρήθηκαν από την Honda για τις ανάγκες της ταινίας και προσαρμόστηκαν ανάλογα από την ομάδα ειδικών εφέ του Chris Corbould.  Κάποιες μετατράπηκαν σε μοτοσυκλέτες της Τουρκικής Αστυνομίας, κάποιες στην «πολιτική» έκδοση για τον Daniel Craig και δυο από αυτές ήταν οι μοτοσυκλέτες με τους κάμεραμαν για τις δύσκολες σκηνές καταδίωξης στο παζάρι της Κωνσταντινούπολης στην αρχή της ταινίας.

 CRF 250R-SKYFALL

Μια από κάθε μοτοσυκλέτα έχει κρατηθεί από την EON Productions και βρίσκονται προς έκθεση για το κοινό στο Βρετανικό National Motor Museum, ομοίως από μια μοτοσυκλέτα έχει κρατήσει και η Honda με στόχο να δημοπρατηθούν κι αυτές, για καλό σκοπό πάντα.

Ας θυμηθούμε τις Honda CRF 250R στην υπηρεσία του James Bond στην ταινία Skyfall.