Ελληνική Λέσχη Ιαπωνικής Κλασικής Μοτοσικλέτας – 1ο ClassicJap Island Ride

H Ελληνική Λέσχη Ιαπωνικής Κλασικής Μοτοσικλέτας, την Κυριακή 23 Ιουνίου διοργάνωσε το 1Ο  ClassicJap Island Ride. Ως αφετηρία του αγώνα είχε οριστεί το κατάστημα «Μοτοκίνηση» στη πλατεία Κένεντυ στο Χαλάνδρι, όμως λόγο των γεγονότων, μετά το κλείσιμο της Κρατικής Τηλεόρασης και το ενδεχόμενο πρόβλημα της κυκλοφορίας στη  Λ. Μεσογείων και στους γύρο δρόμους, η γραμματεία της εκδήλωσης αποφάσισε η εκκίνηση να γίνει από το Λιμάνι της Ραφήνας, ενημερώνοντας έγκαιρα τους συμμετέχοντες.

CJI-6

Προορισμός η Ν. Εύβοια, με πρώτο σταθμό το λιμάνι της Αγίας Μαρίνας. Μετά την αναμονή στο Ferry-boat και την αποβίβαση στα Ν. Στύρα ο αγώνας αρχίζει περνώντας τις μοτοσυκλέτες μέσα από της όμορφες διαδρομές της Ν. Εύβοιας.

CJI-11

CJI-1

Περίπου ενενήντα χιλιόμετρα διάνυσαν οι συμμετέχοντες μέσα από τη διαδικασία πέντε απλών και τριών ειδικών διαδρομών, μ’ένα μικρό διάλλειμα για μια βουτιά στις πεντακάθαρες παραλίες του «νησιού», ειδικά μια τόσο ζεστή μέρα ήταν ό,τι έπρεπε για τις μοτοσυκλέτες και τούς αναβάτες. Ευκαιρία να κρυώσουν και να ξεκουραστούν λίγο τα «γέρικα» μέταλλα και να δροσίσουν  τους λαιμούς τους με παγωμένη μπύρα οι οδηγοί τους. 

CJI-10

CJI-3

CJI-4

Μετά τη δροσερή αγκαλιά της θάλασσας, είναι λίγο δύσκολο να φορέσεις δερμάτινα, μπότες …, σαν να ήξεραν όμως τον προορισμό και το όνομα του, για το διάλειμμα του φαγητού, η οργάνωση το ήξερε…, η ελαφρός «ξυπόλητη βόλτα» κατέληξε σένα πολύ όμορφο μέρος μέσα στα δέντρα, το κέντρο «Ξυπόλητος»… .

CJI-12

CJI-7

CJI-2

Με τον ήλιο να χάνεται πίσω από τα βουνά του νησιού, ένας καφές στο λιμάνι είναι ότι καλύτερο περιμένοντας το πλοίο της επιστροφής για την Ραφήνα, χαζεύοντας το μεγαλύτερο φεγγάρι του καλοκαιριού που ξεπρόβαλε, μέχρι την επόμενη βόλτα… .

CJI-5

Πληροφορίες: Ελληνικής Λέσχης Ιαπωνικής Κλασικής Μοτοσικλέτας

Μεσσηνίας 60-62 Αμπελόκηποι

Τηλ : 6989 77 46 19

email: classicjap.gr@gmail.com

info@classicjap.gr

Ιστοσελίδα

Φωτογραφίες : CafeRacerCult

CJI-A