Λουκάς Μέξης – “Flat Track”

Την Πέμπτη το βράδυ στο Six D.O.G.S.  στο κέντρο της Αθήνας, έγινε η παρουσίαση, για τους Έλληνες φίλους, του τρίτου βιβλίου του Λουκά Μέξη και του πρώτου γραμμένου στην Αγγλική γλώσσα, με τίτλο Flat Track”.

  FT-2

Έχοντας προηγηθεί το Shoebox [μια καλοκαιρινή κομπίνα]” το 2010, το κόμικ «Χάρτινος Κόσμος – Collectors edition» και το Shoot Me: ένα τελευταίο κλικ” το 2012, ο από Αυστραλία ορμώμενος, τον τελευταίο χρόνο, Λουκάς υποδέχτηκε τους πολλούς φίλους του με κέφι και χαμόγελο, παρουσιάζοντας το νέο του μυθιστόρημα.

 FT-3

Εμπνευσμένο από τους θρύλους των οβάλ πιστών των ‘60s και των ‘70s, είναι μια true Californian story, βασισμένη σ’αυτούς και στους αγώνες Flat Track,ίσως στη πιο αγνή μορφή αγώνων μοτοσυκλέτας κατά το Λουκά. Μια ιστορία για την ενηλικίωση, την αγάπη και πάνω απ ‘όλα τους «αγώνες», σε όλα τα επίπεδα της ζωής.

 FT-4

«Στις στροφές, αψηφώντας τους νόμους της φυσικής και της ταχύτητας, γεννιούνται οι νικητές », όπως και από τις δυσκολίες, μετά από ένα ατύχημα με τη μοτοσυκλέτα του τραυματίζεται σοβαρά στον αστράγαλο, η ατυχία αυτή είναι το έναυσμα για τη συγγραφή αυτού του βιβλίου και η αρχή ενός μεγάλου ταξιδιού.

 FT-5

Η ανάρρωση του φανταστικού χαρακτήρα του βιβλίου γίνεται παράλληλα με την πραγματική δική του και όπως λέει « … αν πετύχαινε ο χαρακτήρας στο χαρτί, θα τα κατάφερνα και εγώ …» και τα κατάφερε, μια απόδειξη ότι και οι πιο άσχημες καταστάσεις στη ζωή, μπορούν να εξελιχτούν σε καλύτερα πράγματα που δεν μπορούμε να φανταστούμε και όπως είπε κάποιος «… ποτέ μην πεις μια μέρα ότι είναι άσχημη, αν δεν δεις το τέλος της …».      

  FT-6

Flat Track Book  

Facebook page  

Amazon  

Φωτογραφίες: CafeRacerCult

FLAT TRACK-1