Νέα Ducati “Scrambler”

Σε αποκλειστικότητα, η Βρετανική εφημερίδα MCN στην αυριανή της έκδοση παρουσιάζει τη νέα DucatiScrambler”.

Οι προθέσεις της εταιρείας είχαν αποκαλυφθεί από την πρόσφατη αίτηση της για την κατοχύρωση νέων εμπορικών σημάτων στους αρμόδιους φορείς, ζητώντας την κατοχύρωση της εμπορικής ονομασίας Scrambler Ducati για τα πάντα, από μοτοσυκλέτες μέχρι ρούχα και παιχνίδια, γεγονός που υποδηλώνει ότι άλλη μια οικογένεια μοντέλων θα έρθει να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες των Monster, Multistrada, Hypermotard, Streetfighter, Superbike, και Diavel.

Τα νέα της είδησης της νέας DucatiScramblerέφερε πίσω μνήμες από μια εποχή που οι μοτοσυκλέτες ήταν λιγότερο τεχνολογικά gadgets  και πολύ περισσότερο καρδιά και πάθος. Όπως οι μονοκύλινδρες Ducati Scrambler στα τέλη των ‘60s και των αρχών της δεκαετίας του 1970. 

DS-1

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η νέα Scramblerτης Ducati, θα είναι εφοδιασμένη με τον κινητήρα του Monster 796, δικύλινδρος V90 (L-twin),803cc, με δυο βαλβίδες ανά κύλινδρο, Δεσμοδρομικός, αερόψυκτος με ισχύ 87PS.  

Στο μεγαλύτερο κομμάτι της η νέα DucatiScramblerθα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Ducati στην Ταϊλανδή, υπεύθυνο για τη παραγωγή χιλίων μοτοσυκλετών Monster την προηγούμενη χρονιά.

Μετά την Triumph Scrambler στη παρέα θα προστεθεί και η DucatiScrambler”, λέτε σε λίγο καιρό να δούμε, μετά την W 800 Cafe Style και μια W 800 Scrambler”,  το πρώτο δείγμα το είδαμε πέρυσι, όταν η Kawasaki UK ανέθεσε στους Spirit of the Seventies  τη μετατροπή της W 800 σεStreet Scramblerγια το Birmingham NEC, λέτε …

Sources

MCN-1