Νέα διάκριση για την Moto-Guzzi California 1400

Μετά την πολύ μεγάλη διάκριση για την MotoGuzzi California 1400 από το παγκόσμιου φήμης περιοδικό Robb, τον απόλυτο οδηγό Lifestyle, που καταδεικνύει τις τάσεις για πάνω από 37 χρόνια στις ΗΠΑ, συμπεριέλαβε τη νέα Moto Guzzi California 1400 στον ετήσιο οδηγό με τα πιο πολυτελή και ιδιαίτερα αντικείμενα για το 2013.

MGC-1

Στην έκδοση “Best of the Best” 2013 το περιοδικό Robb αναφέρεται στην υψηλή τεχνολογία, το στυλ και την ακαταμάχητη γοητεία του νέου Moto Guzzi California 1400 Custom, και το ανακηρύσσει κορυφαίο προϊόν στην κατηγορία “Cruiser Motorcycles” . Πρόκειται για μία εξαιρετικά σημαντική αναγνώριση για την νέα μοτοσυκλέτα της Moto Guzzi.

MGC-2

Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που η ομορφιά της California 1400 γίνεται αντικείμενο συζητήσεων. Από την πρώτη κιόλας παρουσίαση της, στη 70Η Διεθνή Έκθεση  EICMA 2012 στο Μιλάνο, που το CafeRacerCult είδε από κοντά,  η μοτοσυκλέτα από το Mandello del Lario κέρδισε τις εντυπώσεις και συνεχίζει να το κάνει όπου βρεθεί: Κάννες, Μόντε Κάρλο, Βαρκελώνη, με τελευταίο σταθμό το Λος Άντζελες, που πραγματοποιήθηκε και το επίσημο ντεμπούτο της στην αγορά των ΗΠΑ..

MGC-3

Μετά όμως την Lifestyle διάκρισή της, ήρθε και η διάκριση από τον ειδικό τύπο και συγκεκριμένα από το έγκυρο Cycle World κατατάσσοντας την MotoGuzzi California 1400 Custom στη πρώτη θέση στη κατηγορίας Cruiser στον διαγωνισμό που γίνεται σχεδόν τριάντα χρονιά από το Αμερικανικό περιοδικό.

MGC-7

…πιστεύαμε ότι η Ducati Diavel είχε «κλειδώσει» την πρώτη θέση στην κατηγορίαCruiser. Αλλά η εμφάνιση της νέας Moto Guzzi California 1400 και η είσοδος της στη ζωή μας, άλλαξε τα δεδομένα …

MGC-6

Εξοπλισμένη με έναν ισχυρό, νέο V-twin κινητήρα 1380cc – τον μεγαλύτερο που κατασκευάστηκε ποτέ στην Ευρώπη σε αυτήν την κατηγορία – η Moto Guzzi μέσω της California δίνει μία νέα διάσταση στο μύθο της.

MGC-5

Επιβλητική και πολυτελής, η νέα California 1400 συνδυάζει την παράδοση και όλες τις κορυφαίες τεχνολογίες, σύστημα ride-by-wire, cruise control, ABS και ένα εξελιγμένο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης.

Όπως λοιπόν καταλήγουν και στοCycle Worldκαι συμφωνούμε απόλυτα, « Η ζωή σε δυο τροχούς είναι καλύτερη από ποτέ».  

Moto-Guzzi Greece

Φωτογραφίες: CafeRacerCult