Λέσχη Κλασσικής Μοτοσυκλέτας Πάτρας – Είκοσι Χρονιά Δρόμος 1993, 2013

Είκοσι χρόνια, άλλες φορές μας φαίνονται λίγα, άλλες πολλά και για κάποιες απ΄αυτές δεν είναι αρκετά.

Αν κάποιος είχε γεννηθεί το 1993, τώρα, θα είχε τελειώσει την υποχρεωτική του εκπαίδευση και στην καλύτερη των περιπτώσεων θα τελείωνε και με τον στρατό ή θα ήταν στη μέση των σπουδών του, λέμε τώρα…, αν είχε περάσει με την πρώτη προσπάθεια ή το Εκπαιδευτικό Ίδρυμα που παρακολουθούσε τα μαθήματα του ήταν ανοικτό και δεν είχε χάσει τα μισά εξάμηνα και εξεταστικές… .
Σε αυτή τη περίπτωση μπορεί να μας φανούν λίγα λέγοντας, …είσαι μικρός/ή, … έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου …κ.τ.λ.

P-23

Σε άλλες περιπτώσεις, σχέσεις φιλικές, συντροφικές, επαγγελματικές μετά από τόσα χρόνια διαδρομής, κάποιες φορές είναι στενά(χωρες) και κάποιες ρολλάρουν καλά, όπως μιας παρέας Φίλων που το κοινό τους πάθος για τη Μοτοσυκλέτα πριν από είκοσι χρόνια τους οδήγησε στη δημιουργία μιας Λέσχης Κλασσικής Μοτοσυκλέτας στην Πρωτεύουσα της Αχαΐας, μια διαδρομή που τόσα χρόνια καλά κρατεί, με «φρέσκα λάστιχα» ποια(νέοι άνθρωποι!!!) να την πηγαίνουν παρά κάτω, για άλλα είκοσι και παραπάνω χρόνια.

P-11

Η Λέσχη Κλασσικής Μοτοσυκλέτας Πάτρας το Σάββατο 16 Νοέμβρη γιόρτασε τα είκοσι χρόνια από την ίδρυση της, με μια εκδήλωση που έγινε στα νέα γραφεία της Λέσχης, Σαχτούρη 56, με κόσμο πολύ, βραβεύσεις, ζωντανή μουσική για όλα τα γούστα και αρκετή νοσταλγία.

P-4P-2

Λιγότερα μαλλιά και όχι μαύρα πια, περισσότερα κιλά…, αλλά χαμόγελα ζεστά και πλατιά. Φίλοι συναντήθηκαν μετά από πολλά χρόνια, άλλοι που δεν μπόρεσαν να ρθουν με τηλεφωνήματα απανωτά δήλωναν παρών μ’ένα κόμπο στο λαιμό …, μια μεγάλη παρέα από το παρελθόν ενώθηκε ξανά, με πολλά νέα, ταλαντούχα και δραστήρια παιδιά να εγγυώνται για το μέλλον.

P-28P-27

Τελικά το να μην βρίσκεις την «Ιθάκη» σου δεν είναι και τόσο κακό, μάλλον ο «Δρόμος», είναι η«Ιθάκη» πολλών… .

P-10

Ευχαριστούμε την Λέσχη Κλασσικής Μοτοσυκλέτας Πάτρας για την πολύ ζεστή φιλοξενία και τις εκπλήξεις της, όπως και την Kawasaki για την «βόλτα». ( … τόσα TestRide και επιδοκιμασίες σε τόσο λίγο χρόνο η W 800 Cafe Style δεν έχει ξαναμαζέψει…)

 Λέσχη Κλασσικής Μοτοσυκλέτας Πάτρας 

 Λέσχη Κλασσικής Μοτοσυκλέτας Πάτρας – Facebook

 

Gallery