Νέο ευέλικτο πρόγραμμα χρηματοδότησης από την Piaggio Hellas

Πριν λίγες ημέρες στο άρθρο μας για την MotoGuzzi V7  2014 αναφέρουμε, «αλλαγές με έμπνευση από το παρελθόν της, κοιτάζοντας το μέλλον, πραγματοποίησε η MotoGuzzi  για την best-seller μοτοσυκλέτα της MotoGuzzi V7 για το 2014».

Ο όμιλος Piaggio (…στον οποίο ανήκει και η MotoGuzzi) εμπνεόμενος από το δύσκολο παρόν, κοιτάζει ένα πιο αισιόδοξο μέλλον και σε συνεργασία με τη Eurobank παρουσίασε ένα εξαιρετικά ευέλικτο χρηματοδοτικό πρόγραμμα, προσαρμοσμένο στην εποχή μας, προσφέροντας, ίσως, τον πιο εύκολο, γρήγορο και οικονομικό τρόπο να αποκτήσουμε τη μοτοσυκλέτα που μας ταιριάζει.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νέο ευέλικτο πρόγραμμα χρηματοδότησης από την Piaggio Hellas

H Piaggio Hellas, πάντα με γνώμονα την παροχή προηγμένων υπηρεσιών πριν και μετά την πώληση στον τελικό πελάτη, προχώρησε σε νέα συνεργασία με τη Eurobank, παρουσιάζοντας ένα εξαιρετικά ευέλικτο πρόγραμμα χρηματοδότησης για αγορά σκούτερ ή μοτοσυκλέτας. Με το νέο πρόγραμμα μπορείτε να αποκτήσετε οποιοδήποτε όχημα του Ομίλου Piaggio, χωρίς προκαταβολή, με ανταγωνιστικό επιτόκιο και δυνατότητα εξόφλησης με ισόποσες ή ανισόποσες δόσεις, στην περίοδο που σας εξυπηρετεί.

Παράλληλα προσφέρεται η δυνατότητα 12μηνου επιδοτούμενου χρηματοδοτικού για επιλεγμένα μοντέλα

Επιλέξτε την πρόταση χρηματοδότησης που σας ταιριάζει και απολαύστε απόλυτη ελαστικότητα στην αγορά και αποπληρωμή του νέου σας οχήματός.

Απευθυνθείτε σήμερα στο Επίσημο Δίκτυο Αντιπροσώπων της Piaggio Hellas και αποκτήστε τη μοτοσυκλέτα ή το σκούτερ που σας ενδιαφέρει με τον πιο εύκολο, γρήγορο και οικονομικό τρόπο!

Piaggio Hellas S.A.

Υμηττού 259, 116 31 Αθήνα
Τηλ: 210 7572252
Fax: 210 7572185

MotoGuzzi Greece

PIAGGIO CREDIT 78