Ημερολόγιο METZELER“The Road to Legend”, Short Film

Η Γερμανική εταιρία ελαστικών METZELER, παρουσιάζει την 21Η έκδοση του διάσημου ημερολογίου της, με 19 ασπρόμαυρες εικόνες, αφιερωμένο στους αναβάτες και στους αγώνες σε δημόσιο δρόμο (Tourist TrophyTT).

Το ημερολόγιο Metzeler Classic που από το 1994 εκδίδεται πάντα με μαυρόασπρες φωτογραφίες και έμπνευση από τη χρυσή εποχή της μοτοσυκλέτας, από το 2010 αντλεί την θεματολογία του από ένα συγκεκριμένο θέμα που αφορά τη μοτοσυκλέτα και τις δραστηριότητες της εταιρίας.

MC2014-3

Για το 2014 η απόφαση ήταν ένα αφιέρωμα στους αναβάτες και τούς αγώνες σε δημόσιο δρόμο, με ονομασίαThe Road to Legendπου συνοδεύεται και από ένα μικρό ντοκιμαντέρ το οποίο καλύπτει την περίοδο που οι αναβάτες τής Metzeler για το 2013, προετοιμάζονται και αγωνίζονται στους πολύ δύσκολους αυτούς αγώνες, μέσα από μια σειρά συνεντεύξεων και λήψεων τόσο στην πίστα όσο και στα paddock.

MC2014-2

Ανάμεσα τους, ο φοβερός αυτός τύπος Guy Martin, οι ομάδες Josh Brookes, Tyco Suzuki, Alastair Seeley και Dean Harrison MSS Kawasaki, οι  Gary Johnson, James Hillier, Stuart Easton και ο Michael Rutter. Το νέο ημερολόγιο της Metzeler είναι αφιερωμένο σε εκείνους τους οδηγούς που έχουν αγωνιστεί και κερδίσει σε αγώνες, όπως το North West 200, το Isle of Man Tourist Trophy, Ulster Grand Prix και το Grand Prix του Μακάο.

MC2014-5

Το μέγεθος του ημερολογίου είναι 50 Χ 52 cm, σχεδιάστηκε από το Dodicitrenta Digital Creative Studio και παράγεται στο Weissach κοντά στη Στουτγάρδη, από την Text & Technik Verlag, την εταιρεία που δημιούργησε το πρώτο ημερολογιακό Metzeler Classics.

Το ημερολόγιο της MetzelerThe Road to Legendγια το 2014, θα παραχθεί σε μόνο 6.000 αντίτυπα για όλο τον κόσμο, με περιγραφές σε κάθε εικόνα στα αγγλικά και στα γερμανικά.

MC2014-4

Ας απολαύσουμε αυτούς τους τολμηρούς και ρομαντικούς, συνάμα, τύπους από το μικρό ντοκιμαντέρ της Metzeler: “The Road to Legend” – A story about road racing

       

METZELER

Sources