ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: SKYTEAM Ace 125 Cafe Racer

Η μικρή Cafe Racer μοτοσυκλέτα της SKYTEAM, αντλεί την έμπνευσή της από την επετειακή έκδοση της Honda Dream 50 του 2004, η οποία ήταν βασισμένη στην πρώτη μοτοσυκλέτα GP 50cc της Honda, RC 110 του 1962.

Με τη πρώτη ματιά τις εντυπώσεις θα κλέψει το κόκκινο σωληνωτό πλαίσιο και ψαλίδι, το μακρύ και στενό σαν δάκρυ ρεζερβουάρ των 10 λίτρων με την χρωμιομένη τάπα( που κλειδώνει) όπως και το αγωνιστικό μονόσελο, αποπνέοντας νοσταλγία και φέρνοντας στο μυαλό τις μικρές αγωνιστικές μοτοσυκλέτες των αρχών της δεκαετίας του ’60.

ACE-3

Στην Ace 125 Cafe Racer το μικρό μονόσελο δεν πρέπει να τρομάζει, καθώς αποτελεί ένα από τα αξεσουάρ της, το μοντέλο της SKYTEAM  διαθέτει κανονική σέλα για δυο άτομα, χειρολαβές και μαρσπιε συνεπιβάτη και πολύ εύκολα, χωρίς κόπο ο ιδιοκτήτης μπορεί αλλάζει τις σέλες ανάλογα με τη διάθεσή του.

ACE-4

Κινητήριος δύναμη της Ace 125 Cafe Racer είναι ένας μονοκύλινδρος, τετράχρονος με δυο βαλβίδες, αερόψυκτος κινητήρας 124cc με απόδοση 9,5HP και κιβώτιο πέντε σχέσεων. Η τροφοδοσία του γίνεται με καρμπυρατέρ της KEIHIN και εκτός της μίζας για την εκκίνηση, η μανιβέλα υπάρχει στη δεξιά μεριά του συνεχίζοντας τις Ρετρό αναφορές.

ACE-5

Η Ρετρολαγνεία συνεχίζεται με τους ακτινωτούς τροχούς των 18’’ με ελαστικά διαστάσεων 2,75-18 για εμπρός και 3,00-18 για πίσω. Για το φρενάρισμα της πολύ ελαφριάς, 87 kg ζυγίζει μόνο, Ace 125 Cafe Racer φροντίζει ένα  δισκόφρενο με δαγκάνα δυο εμβόλων για τον εμπρός τροχό δίνοντας μια σύγχρονη πινελιά στη μικρή Cafe Racer, με το πίσω ταμπούρο να επαναφέρει τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση.

ACE-2

Η μοναδική Cafe Racer στη κατηγορία της και μια από τις λίγες εργοστασιακές, μπαίνει με «θάρρος» και «θράσος» στην παρέα των μεγάλων, Triumph Thruxton, Moto Guzzi V7 Racer, Kawasaki W800 Cafe Style, Royal Enfield Continental GT και της νέας B.M.W.  R nineT.

ACE-8

 Η SKYTEAM Ace 125 Cafe Racer, είναι μια μικρή εύχρηστη μοτοσυκλετα, ιδανική για αστική μετακίνηση, με μικρό κόστος συντήρησης, μοναδικό Vintage χαρακτήρα και τιμή στα 1670€, που την κάνει μια από τις καλύτερες προτάσεις, για οικονομικό, με στυλ διαφορετικό, τρόπο μετακίνησης.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον μοντέλο από μια εισαγωγική εταιρία που μας έχει συνηθίσει στην αντιπροσώπευση ιδιαίτερων μοτοσυκλετών. Η ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ Α.Ε. με παράδοση πάνω από είκοσι χρόνια στην εισαγωγή και διάθεση μοτοσυκλετων στην Ελληνική αγορά, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες στο αγοραστικό κοινό, αντιπρόσωπος της MV Agusta, Husqvarna Italia, LML, TurbHo μας προτείνει οικονομική αστική μετακίνηση με στυλ, διαθέτοντας επιλεγμένα μοντέλα από 50cc έως 250cc της εταιρίας SKYTEAM.

ACE-7

Με εγγύηση δυο ετών και πλήρη υποστήριξη τα μοντέλα της SKYTEAM,  ιδιαίτερα το Ace 125 Cafe Racer όχι μόνο λόγω ονόματος, μπορεί να είναι ο Άσσος στο μανίκι της ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ Α.Ε. για τη νέα χρονιά.    

ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ Α.Ε
Πλαταιών 4-6 Αθήνα, Γκάζι
Τ.Κ. 10435
Τηλ: 210 92 48 996 / FAX: 210 92 19 657

Κείμενο: Λεωνίδας Πολίτης / Φωτογραφίες: CafeRacerCult