Τεχνόπολης Γκάζι # 2

Καλό το παρελθόν, αλλά παρελθόν και μέλλον χωρίς παρόν, δεν υπάρχουν και αρκετά νέα μοντέλα έδωσαν με την παρουσία τούς στο ScooterMoto Festival το παρόν και μια μικρή νότα αισιοδοξία στη ταλαιπωρημένη αγορά μοτοσυκλέτας της χώρας μας.

Η B.M.W. με τη παρουσία της R NineT, της μοτοσυκλέτας που κατασκευάστηκε για να σηματοδοτήσει τα ενενήντα χρόνια  B.M.W. Motorrad, ακτινοβολώντας απροκάλυπτα αγνότητα και ωμή δύναμη, γέμισε το μικρό χώρο της εταιρίας.

F50

F51

Όπως και οι νέες Ducati Monster 1200 και Diavel ασφυκτιούσαν, σαν θηρία στο κλουβί, στο χώρο της Ducati με τον κόσμο να τις πολιορκεί για μια φωτογραφία και ένα άγγιγμα.

F47F49

Πολύ πιο άνετα τα Classic μοντέλα της Triumph, με την νέα Bonneville T100 Special Edition και Scrambler να μας υποδέχονται στον προαύλιο χώρο της Τεχνόπολης και την επίσης νέα Bonneville T100 Black, εν ήδη πορτιέρη, δίπλα στην Bonneville με την υπογραφή του King of Cool Steve Mc Queen στην είσοδο της εσωτερικής σάλας που φιλοξενούσε όλη τη γκάμα της εταιρίας.

F37F43F42

Εξίσου άνετα η Yamaha VMax δεσπόζει στο βάθρο του εξωτερικού χώρου και μας οδηγεί στο πιο κλασσικό-νέο μοντέλο, τη Yamaha SR 400 που βρίσκεται στον εσωτερικό χώρο του περιπτέρου της Yamaha, δίπλα στη νέα, αλλά με ρετρό τάσεις, Yamaha VX 900.

F34F31F35

Μεγάλο από το ενδιαφέρον του κόσμου, κλέβει ο προσομοιωτής κλίσης του California Superbike School και οι Super Sport μοτοσυκλέτες της Honda με τα αυτοκόλλητα του CCS, καθώς από φέτος θα είναι ο νέος χορηγός της σχολής.

F12

Έξω από τα περίπτερα της Yamaha και της Triumph, οι επισκέπτες της εκδήλωσης θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τον χρηστικό οδηγό τσέπης του Άρη Καραμανλάκη, με τίτλο η «Βίβλος του Μοτοσυκλετιστή» με έξυπνες λύσεις, συμβουλές, τεχνικές οδήγησης, επιλογές εξοπλισμού και ταξιδιωτικές πληροφορίες να είναι ένα από τα κομμάτια του.

F21

Οι αγορές όμως μπορούν να συνεχιστούν δίπλα στις κλασσικές κούκλες της Ελληνικής Λέσχης Φίλων Κλασσικής Μοτοσυκλέτας, που βρίσκεται ο χώρος του γνωστού Cult καταστήματος της Πλατείας Εξαρχείων MONSTERVILLE.

F22F25

Με μια από τις δημιουργίες του Χρήστου Κοφίτη, στην είσοδο να εντυπωσιάζει τον κόσμο και να τον προϊδεάζει ότι μάλλον θα βρει ό,τι έχει στο μυαλό του στο μικρό, για την μεγάλη γκάμα προϊόντων, χώρο του MONSTERVILLE.

F28F29

Τελευταία ημέρα της εκδήλωσης είναι η Δευτέρα 7 Απριλίου, η είσοδος είναι δωρεάν και χώρος θα είναι ανοικτός για το κοινό από της 16:00 μέχρι της 21:00.

Gallery