Ελληνική Λέσχη Ιαπωνικής Κλασσικής Μοτοσικλέτας – Classic Jap Marathon

Όλοι γνωρίζουμε τον Κλασσικό Μαραθώνιο Αθηνών, ένα διεθνή ετήσιο αγώνα Μαραθωνίου δρόμου που γίνεται στην κλασσική διαδρομή και καθιερώθηκε προς τιμήν του Αγνώστου Αθηναίου οπλίτη, ο οποίος το 490 π.χ. έτρεξε από τον Μαραθώνα στην Αθήνα για να ανακοινώσει τη νίκη των Αθηναίων εναντίων των Περσών στη μάχη που διεξήχθει εκεί.

Φιλοδοξία της Ελληνική Λέσχη Ιαπωνικής Κλασσικής Μοτοσικλέτας, που για πρώτη φορά εντάσσει στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων της αυτόν το «Μαραθώνιο» αγώνα κλασσικών μοτοσυκλετών, να γίνει το ίδιο «κλασσικός» και γνωστός και γιατί όχι και διεθνής, με τον αγώνα του Μαραθωνίου δρόμου.

LOGO_LETTERS_GOLD_marathon_web

Η εκκίνηση του Classic Jap Marathon θα γίνει από το σημείο εκκίνησης του Κλασσικού Μαραθωνίου την Παρασκευή 9 Μαΐου 2014, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι τύποι μοτοσυκλετών.

Η Λέσχη μας για πρώτη φορά αποφάσισε να βάλει στο ετήσιο πρόγραμμά της μία εκδήλωση με την ονομασία “Classic Marathon”.

Τη Παρασκευή 9 Μαΐου 2014 ο τεχνικός έλεγχος και η εκκίνηση γίνεται στο Μαραθώνα από το σημείο τής εκκίνησης του κλασσικού Μαραθωνίου στις 19.00.

Πρόκειται για μία πολιτιστική εκδήλωση  η οποία γίνεται με τη βοήθεια του Δήμου Μαραθώνος, με κατεύθυνση από το Μαραθώνα προς τη Νοτιοανατολική Πελοπόννησο.
Σκοπός η γνωριμία περιοχών μεγάλης ιστορικής και πολιτιστικής σημασίας της χώρας μας
.

Συμμετοχές και πληροφορίες στα γραφεία της Ελληνικής Λέσχη Ιαπωνικής Κλασσικής Μοτοσικλέτας

Τετάρτη 30 Απριλίου, Παρασκευή 2 Μαΐου, Δευτέρα 5 Μαΐου και Τρίτη 6 Μαΐου 20.00-22.00 και στα τηλέφωνα 6977 221 338 & 6989 774 619

marathon classic jap