JailBreak Run 2014, Rock n’ Roll & Classic Motors Festival – Λ. Πλαστήρα Ελλάδα

Όλο το χειμώνα πολλές κουβέντες γίνανε  με νοσταλγία για το πρώτο JailBreak Run, από φίλους που πήγαν και από άλλους που δεν κατάφεραν να βρεθούν στο πρώτο αυτό Rock nRoll & Classic Motors Festival ραντεβού, στη μαγευτική Λίμνη Πλαστήρα.

Ένα ραντεβού με πολύ ζωντανή μουσική, Vintage και Retro Bazaar, κλασσικές και custom μοτοσυκλέτες, βόλτες στις γύρω ορεινές διαδρομές για τους τολμηρούς, μπάνιο και άραγμα στην αγκαλιά της λίμνης για τους χαλαρούς, πολύ μπύρα για τους διψασμένους, barbeque για τους πεινασμένους και όλα αυτά … με « δωρεάν συμμέτοχη», όλοι όμως θα «πληρώσουμε» με καλή διάθεση και ενέργεια και θα «πληρωθούμε» με πολύ περισσότερα, μάλλον μικρό το κόστος … αναφέραμε για το πρώτο JailBreak Run.

Όμως η Άνοιξη έχει μπει για τα καλά, το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και η διοργάνωση του δευτέρου JailBreak Run 2014 έχει μπει στην τελική της ευθεία, οι κουβέντες του χειμώνα τελείωσαν και οι προετοιμασίες πρέπει να αρχίσουν ώστε κανείς να μην χάσει το φετινό ραντεβού, για να γλιτώσουμε και την γκρίνια τον χειμώνα, το ραντεβού για φέτος έχει οριστεί για της 11-12 και 13 Ιουλίου 2014 το μέρος γνωστό και η ανακοίνωση για τις λεπτομέρειες είναι γεγονός.

Είμαστε στην τελική ευθεία για το φετινό JailBreak Run και έχουμε την χαρά να ανακοινώσουμε τους φίλους που θα μας διασκεδάσουν αλλά και διάφορες χρήσιμες λεπτομέρειες για το φεστιβάλ.

Το δεύτερο JailBreak Run διοργανώνεται από την μη κερδοσκοπική εταιρεία: “Λίμνη Πλαστήρα η λίμνη των τεσσάρων εποχών”.

Δεν έχει σχέση με καμία λέσχη μοτοσυκλέτας – αυτοκινήτου ή πολιτική παράταξη. Είναι φεστιβάλ μουσικής εστιασμένο στα κλασσικά οχήματα και τη ρετρό αισθητική. Φέτος θα παίξουν μουσική για εμάς τα παρακάτω σχήματα:
Τhee Ηolly Strangers, Dirty Fuse, Dustbowl, 7 0dds και Jet Black

Οργανώνουμε λαχειοφόρο κλήρωση που φιλοδοξούμε να σας μουρλάνει με δώρα που θα ανακοινωθούν σε λίγες ημέρες μαζί την αφίσα μας.
Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος θα έχουμε παζάρι vintage αντικειμένων και χειροτεχνών στο πνεύμα του φεστιβάλ.
Θα γίνει επίδειξη pinstriping, μπορεί να λερώσουμε κι όλας οπότε έχετε το υ’πόψιν.

Παρέλαση από κουνάβια, σκίουρους, χελώνες με την υποστήριξη σταυραετών.
Δεξιοτεχνίες αναβατών υπό την επήρεια αλκοόλ είναι στο πρόγραμμα όπως και οι καπνοί των burnout.

Ειδικά διαμορφωμένοι χώροι (στα χόρτα και στα χώματα) θα φιλοξενήσουν συνεδρίες με θέμα τους κινητήρες εσωτερικής καύσης, τα καμμένα λάστιχα, τις καμένες γάμπες και τους καμένους του έρωτα.

Πληροφορίες για ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια θα βρείτε στο παρακάτω link.(διαμονή)
Ενδεικτικές τιμές για τις ημέρες του φεστιβάλ από 30 έως 60 ευρώ το δίκλινο με πρωινό.

Θέλουμε να είναι ξεκάθαρο σε όλους τους Φίλους ότι το JailBreak Run δημιουργείται από Φίλους με πάθος για την ζωή και έχει στόχο να μεταφέρει αξίες, εμπειρίες και όμορφες εικόνες σε όλους τους συμμετέχοντες

Καλή διάθεση και ενέργεια υπάρχει περίσσια, άντε να μαζέψουμε και κανένα ευρώ έχουμε κοντά δυο μήνες μπροστά μας, σιγοτραγουδώντας το Jailbreak από AC/DC ή από Thin Lizzy, ας διαλέξει ο καθένας όποιο θέλει, ας ετοιμαζόμαστε περιμένοντας νεότερα για το Rock nRoll & Classic Motors Festival ραντεβού στη μαγευτική Λίμνη Πλαστήρα πολύ σύντομα.      

 jbr t
JailBreak Run 2014 – Facebook