Ημερολόγιο METZELER 2015 – “The Gathering of Legends”

Η εικοστή δεύτερη έκδοση του «κλασσικού» πλέον ημερολογίου της Γερμανικής εταιρίας ελαστικών METZELER είναι έτοιμη για το 2015, με έμπνευση από τις χρυσές εποχές της μοτοσυκλέτας και πάντα σε ασπρόμαυρο φόντο από το 1994.

Από την έκδοση του 2010 τα ημερολόγια της METZELER έχουν «όνομα» και συγκεκριμένη θεματολογία με στιγμές που θεωρούνται σημαντικές για τη εταιρία.

M11M9

Μετά το ημερολόγιο του 2014 που ήταν αφιερωμένο στους αναβάτες και στους αγώνες σε δημόσιο δρόμο, το ημερολόγιο του 2015 με τίτλο The Gathering of Legends είναι αφιερωμένο σε κάποιους  από τούς σημαντικότερους διεθνής αγώνες και συγκεντρώσεις, όπως Daytona Beach Bike Week, Sturgis Motorcycle Rally, Born Free Bike Show και Motorcycle Cannonball, το Wharf Rat Rally στον Καναδά και το Mooneyes Annual Yokohama Hot Rod Custom Show στην Ιαπωνία, με φωτογραφίες του διάσημου Αμερικανού φωτογράφου Michael Lichter.

M7M3

Το ημερολόγιο της METZELER,  έχει διαστάσεις 50 x 52 εκατοστά  και παράγεται στο Weissach, κοντά στη Στουτγάρδη, με την παραγωγή περιορισμένη μόνο στα 6.000 αντίτυπα, το νέο ημερολόγιο για το 2015 της Γερμανικής εταιρίας ελαστικών γίνεται και αυτό, αμέσως συλλεκτικό κομμάτι για τους εραστές της μοτοσυκλέτας.

Πληροφορίες: METZELER