Νέα Classic & Custom σειρά αναρτήσεων από την K-Tech Suspension

Τη νέα σειρά προϊόντων της για Custom και Classic μοτοσυκλέτες ανακοίνωσε η Βρετανική εταιρία κατασκευής αναρτήσεων KTech Suspension.

Με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία από την εμπλοκή της στο Βρετανικό Πρωτάθλημα SBK, που από πολλούς θεωρείται ο προθάλαμος για το Παγκόσμιο, κερδίζοντας και το πρωτάθλημα για το 2014 σίγουρα γνωρίζει κάτι παραπάνω στο τομέα των αναρτήσεων.

Με τη νέα Classic και Custom σειρά η KTech μας προσφέρει την τεχνολογία των αγώνων στην υπηρεσία των δρόμων, επικεντρώνοντας την προσοχή της στην όλο και αυξανόμενη κατηγορία Modern Classic μοτοσυκλετών που γεμίζουν τα line-up των εταιριών, αλλά βοηθώντας και στο σωστό «στήσιμο» στις ανακατασκευές των κλασσικών μοτοσυκλετών και στα όλο και αυξανόμενα project της Custom σκηνής.

KT4

Η Classic και Custom σειρά της KTech Suspension αποτελείται από τα εξής νέα προϊόντα, ξεκινώντας από τα φυσίγγια των καλαμιών της εμπρός ανάρτησης (το εσωτερικό μέρος) με την ονομασία Tracker, προσφέροντας την δυνατότητα για εξωτερική ρύθμιση της προφόρτισης του ελατηρίου της απόσβεσης συμπίεσης και επαναφοράς.

KT5

Τα νέα φυσίγγια τοποθετούνται στην ήδη υπάρχουσα μπροστινή ανάρτηση, δίνοντας τη δυνατότητα ρυθμίσεων σύμφωνα με το στυλ οδήγησης ή τις συνθήκες που θα χρησιμοποιηθεί η μοτοσυκλέτα.

KT8KT9

Στη συνέχεια η εταιρία παρουσιάζει δυο νέες προτάσεις για την πίσω ανάρτηση, η πρώτη με την ονομασία RAZOR κυκλοφορεί σε δυο εκδόσεις την RAZOR Standard με πολλές δυνατότητες προσαρμογής, ρυθμίσεων και επιλογές μήκους προσφέρει μεγάλη βελτίωση στον έλεγχο της μοτοσυκλέτας και με το τέλειο φινίρισμα τους προσφέρουν και στην ιδανική εμφάνιση της. Η RAZOR Lite Version έχει σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά ρυθμίσεων και επιλογών μήκους με την RAZOR Standard χωρίς την απόσβεση συμπίεσης.

KT7

Η δεύτερη πρόταση της KTech είναι τα BULLIT ένα νέο καινοτόμο αμορτισέρ που ενσωματώνει τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας σε συνδυασμό με τη διατήρηση της αρχικής «κλασσικής» εμφάνισης της ανάρτησης. Το νέο αυτό αμορτισέρ υψηλής τεχνολογίας της KTech Suspension δίνει την δυνατότητα για τον συνεχή έλεγχο της απόσβεσης κάτω από όλες τις συνθήκες οδήγησης.

KT6

Η νέα Classic & Custom σειρά αναρτήσεων από την KTech Suspension ήρθε για να προσφέρει τον συγκερασμό της τεχνολογίας του σήμερα με το Vintage look του παρελθόντος και από ότι φαίνεται, μάλλον, τα καταφέρνει μια χαρά.

KTech Suspension
KTech Suspensionfacebook

KT3