Στο Custom Event του φετινού SMF 2015 είχαμε την ευκαιρία και τη χαρά να φιλοξενήσουμε, για την πρώτη παρουσίαση της νέας custom κατασκευής του Honda CB400 “Cardio”, τον Ισπανό φίλο μας Alfonso Jose Lopez, εμπνευστή και δημιουργό της εταιρίας Bandisca.
Τον Alf τον γνωρίσαμε πριν από περίπου ένα χρόνο, παρουσιάζοντας την πρώτη custom κατασκευή της Bandisca, την Suzuki GSX 400T “La Bastarda” που και αυτή βρέθηκε στην Αθήνα για το SMF 2015 και την είδαμε από κοντά στο περίπτερο της Suzuki, από τότε μια μεγάλη φιλία γεννήθηκε με κοινό παρανομαστή την αγάπη μας για την μοτοσυκλέτα και τις Custom κατασκευές.
Η Honda CB400 “Cardio” εκτός της προσωπικής σφραγίδας και ταυτότητας του κατασκευαστή της, έχει έντονο το Ελληνικό στοιχείο, χάρη στη συνεργασία της Bandisca με τους Έλληνες The Real Intellectuals και συγκεκριμένα στο «στόλισμα» με περίτεχνα σχέδια του ρεζερβουάρ της ( από τον Μένη των TRI, υπεύθυνο για την εκπληκτικές δημιουργίες στα κράνη και στα άλλα προϊόντα τους) με τον μορφή του Θεού Πάνα να δεσπόζει στη κορυφή του, την καρδιά στα δεξιά και την υπογραφή των TRI αριστερά, μια συνεργασία που ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο και αυτή, πιστεύουμε, είναι μόνο η αρχή της.
Με τη βοήθεια της «φωνής» και του φετινού SMF Νίκου Βιτζιλάκη που μαζί με τον φίλο και συνεργάτη του caferacercult.gr, του γνωστού Dimitrios Rocker, έγινε για πρώτη φορά παρουσίαση Custom μοτοσυκλέτας στη χώρα μας στα πλαίσια του φεστιβάλ SMF 2015, έχοντας σαν στόχο αυτή να είναι αρχή τέτοιων γεγονότων και συνεργασιών.
Σύντομα η παρουσίαση της Honda CB400 “Cardio” της τελευταίας δημιουργίας της Bandisca με όλες τις λεπτομέρειες … .
Περισσότερες λεπτομέρειες για τον Alfonso Jose Lopez και την εταιρία του Bandisca έχουμε την δυνατότητα να δούμε παρακολουθώντας την συνέντευξη του στον Γιάννο Κατσιμπάρο στην τηλεοπτική εκπομπή Moto & Bike TV, απολαύστε τους … .
Gallery