Λέσχη Κλασσικής Μοτοσυκλέτας Χανίων – 2 Κλασσικό MotoGP Χανίων & Vintage on the road 2015

Μετά την συνδιοργάνωση με την Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασσικής Μοτοσυκλέτας του Classic Endurance 2015 τον Φεβρουάριο, στα τέλη του Μάη δυο στη σειρά εκδηλώσεις από την δραστήρια Λέσχη των Χανιών, το 2 Κλασσικό MotoGP Χανίων και το Vintage on the road 2015.     

Λέσχη Κλασσικής Μοτοσυκλέτας Χανίων

Διήμερο αγωνιστικών εκδηλώσεων ακριβείας (regularity) διοργανώνει η Λέσχη Κλασσικής Μοτοσυκλέτας Χανίων.
Την πρώτη μέρα Σάββατο 30 Μαΐου στις 16:00 στην Pistapark στο Βαρύπετρο Χανίων πάνω από 35 μοτοσυκλέτες 30 ετών και άνω θα προσπαθήσουν να κάνουν 3 φορές στον ίδιο χρόνο τον κύκλο της πίστας. Μπορεί να ακούγετε εύκολο για τις σύγχρονες μοτοσυκλέτες αλλά δυσκολεύει όσο η τεχνολογία τον κοντέρ και των μοτοσυκλετών παλιώνει….

Την δεύτερη μέρα Κυριακή 31 Μαΐου διαγωνισμός ακριβείας (regularity) ανοιχτού δρόμου με αφετηρία την Δημοτική Αγορά Χανίων (πλατεία Σοφοκλή Βενιζέλου) στις 09:00 και πορεία από Πλατανιά- Ταυρωνίτη-Βούβες-Μαλάθυρο-Κάντανο-Τεμένια-Παλαιόχωρα και τερματισμό πάλι στα Χανιά είναι μία δοκιμή αντοχής και ακριβείας τόσο για τους οδηγούς όσο και για τα οχήματα. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα που είναι 30 ετών και άνω έχοντας όλα τα απαραίτητα για την νόμιμη κυκλοφορία αυτών.

Για περισσότερες πληροφορίες 6977 430 145 Κος Ανδρέας ή από κοντά στα γραφεία της Λέσχης μας Μίνωος 9 Δευτέρα και Τετάρτη 20:00-22:00.
Οι αιτήσεις συμμετοχής το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 25 Μαΐου 22:00. 

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα της εκδήλωσης “2 Κλασσικό MotoGP Χανίων”.

MCCH3
Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα της εκδήλωσης Vintage on the road 2015”.

MCCH2

Λέσχη Κλασσικής Μοτοσυκλέτας Χανίων