Παγκόσμια Παρουσίαση Triumph Bonneville

<> at The Bike Shed on October 28, 2015 in London, England.

Στο νέο «ναό» της custom κουλτούρας το THE BIKE SHED MOTORCYCLE CLUB, επέλεξε η Βρετανική εταιρία να κάνει τα αποκαλυπτήρια της νέας οικογένειας Triumph Bonneville. Η Ελληνική αντιπροσωπεία της Triumph, ΗΛΙΟΦΙΛ Α.Ε. μαζί με τους συνεργάτες της ήταν παρούσα σε αυτή την τόσο σημαντική παρουσίαση και μας μεταφέρει το κλίμα με το ακόλουθο Δελτίο Τύπου.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ: Παγκόσμια Παρουσίαση Triumph Bonneville

ΠΟΤΕ:  Τετάρτη 28 Οκτωβρίου

ΠΟΥ: The Bike Shed, 384 Old St, London EC1V 9LT

Το βράδυ της Τετάρτης 28 Οκτωβρίου παρακολουθήσαμε διάσημες προσωπικότητες από όλο τον κόσμο μαζί με θρύλους της μοτοσυκλέτας, να συγκεντρώνονται για να γιορτάσουν την παρουσίαση της νέας Οικογένειας Triumph Bonneville στο The Bike Shed”, στο Λονδίνο.

TB1

Η εκδήλωση, που αποτελεί την πιο βαρυσήμαντη παρουσίαση της Triumph εδώ και πάνω από μία δεκαετία, έδωσε τη δυνατότητα σε διασημότητες-οπαδούς της Triumph όπως οι Tom Hardy, Idris Elba, Kellan Lutz, Gillian Anderson, Jeremy Irvine, Reggie Yates, Chad McQueen, Carl Fogarty, Charley Boorman, Jake Chapman, Paul Simonon και Zoe Hardman, να δουν από κοντά την επόμενη γενιά της μοτοσυκλέτας-σύμβολο, της Bonneville. Η νέα οικογένεια αποτελείται από πέντε νέες συναρπαστικές μοτοσυκλέτες: Τις Bonneville Street Twin, Bonneville T120, Bonneville T120 Black, Thruxton και Thruxton R. Το “The Bike Shed”, το πιο νέο κλαμπ μοτοσυκλετιστών του Λονδίνου, φιλοξένησε την εκδήλωση και μεταμορφώθηκε για την βραδιά με αναμνηστικά Triumph Bonneville.

Triumph Motorcycles Global Bonneville Launch

Καλεσμένοι στους οποίους αρέσει οι αδρεναλίνη, όπως ο ηθοποιός Kellan Lutz, ανταγωνίστηκαν ενάντια στο χρονόμετρο στο παιχνίδι Manx TT Super Bike, το οποίο διαμορφώθηκε ειδικά για να προσομοιώνει τις νέες Bonneville. Αργότερα στη διάρκεια της βραδιάς, τα πλήθη μαζεύτηκαν γύρω από μία μικρογραφία του εργοστασίου της Triumph, για να παρακολουθήσουν μερικούς από τους πιο επιδέξιους μηχανικούς της Triumph να συναρμολογούν μία Bonneville Street Twin.

Triumph Motorcycles Global Bonneville Launch

Οι VIP’s ήπιαν κοκτέιλ ειδικά φτιαγμένα για την εκδήλωση από το Milroys του Soho, με τις ιδιαίτερες ονομασίες: Smoking CeeGar, Bonnie Blend, Bettman, Turner και Bloor. Σερβιρίστηκαν επίσης μπύρες Fourpure και 1936, μαζί με καναπεδάκια από το Street Kitchen.

Triumph Motorcycles Global Bonneville Launch

Τη διασκέδαση παρείχε η αγαπημένη της μόδας Hanna Hanra, συντάκτης του περιοδικού BEAT, η οποία καλωσόρισε τους καλεσμένους με μία ζωντανή & ποικίλη λίστα τραγουδιών. Το ροκ συγκρότημα Brother & Bones επίσης διασκέδασε τους καλεσμένους με διάφορες επιτυχίες του.

Triumph Motorcycles Global Bonneville Launch

Στην Παγκόσμια Παρουσίαση Triumph Bonneville παρευρέθηκαν οι Tom Hardy, Idris Elba, Gillian Anderson, Jeremy Irvine, Carl Fogarty και Charley Boorman.

Triumph Motorcycles Greece
Triumph Motorcycles Greece – facebook

Gallery