HARLEY-DAVIDSON ‘BATTLE OF THE KINGS 2016’

Harley-Davidson Athena Sportster® Iron 883™ ‘Νύξ

Η HARLEY-DAVIDSON ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ HARLEY-DAVIDSON ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΣΤΟ ‘BATTLE OF THE KINGS’ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ CUSTOMIZER

Επίσημοι αντιπρόσωποι της Harley-Davidson σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και Αφρική θα βρεθούν αντιμέτωποι σε μία μάχη μ’ έναν μόνο νικητή, για τη κατάκτηση του τίτλου του κορυφαίου ‘customizer’ με μοναδικό κριτήριο τη μετατροπή του ολοκαίνουργιου Sportster® Iron 883™.

Ο διαγωνισμός ‘The Battle of the Kings’, λαμβάνει χώρα από σήμερα έως και τον Ιούνιο του 2016. Το προσωπικό της Harley-Davidson Athena θα αντιμετωπίσει επίσημες αντιπροσωπείες της Harley-Davidson σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική με σκοπό να αντιπαραβάλλει πρωτοτυπία, σχεδιασμό και άλλες δεξιότητες στο ‘customization’ του Sportster® Iron 883™ του 2016. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί σε δύο στάδια. Το πρώτο στάδιο του διαγωνισμού θα αναδείξει το ‘βασιλιά’ της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, που θα οδηγηθεί στη συνέχεια σε μια μάχη σώμα με σώμα, ανάμεσα σε περιφερειακούς πρωταθλητές Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, για την κατάκτηση του υψηλότατου κύρους τίτλου. Το τελικό στάδιο της μάχης και η απονομή του τίτλου, θα λάβει χώρα κατά τη διάρκεια του ‘Wheels & Waves’, στο Μπιαρίτζ της Γαλλίας, τον Ιούνιο 2016.

HDAXK1

Η οικογένεια των Sportster, καθιερώθηκε ως σύμβολο του μοτοσυκλετισμού στην Αμερική από το 1957. Ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα, το Sportster αποτελεί τον ιδανικό καμβά του νέου κύματος ‘customization’ και προσφέρεται για να αναδείξει με ιδανικό τρόπο τις δεξιότητες των επίσημων αντιπροσώπων της Harley-Davidson.

‘To Iron 883, είναι η τέλεια μοτοσυκλέτα για customization και εξατομικεύεται ήδη από αναβάτες σε όλο τον κόσμο, που το βλέπουν σαν την ιδανική βάση για να προσθέσουν το δικό τους στυλ στη συνταγή’, αναφέρει ο Mike Johnstone, Director Marketing Operations της Harley-Davidson EMEA

HDAXK

Σχεδιασμένο να εμπνεύσει προσωπική έκφρασή μέσω προσιτής εξατομίκευσης, το Iron 883 ανανεώθηκε για το 2016. Το νέο Iron 883 είναι εμπνευσμένο από ιδιοκατασκευασμένα bobbers του παρελθόντος και του παρόντος, με επιτηδευμένα σκληρό φινίρισμα και χωρίς συμβιβασμούς στις βασικές αρχές της μάρκας, την Ελευθερία, Ανεξαρτησία και Επαναστατικότητα. Η σειρά Dark Custom είναι το underground και σκοτεινό σύγχρονο πρόσωπο της Harley-Davidson, γυμνό και αυθεντικό με μαύρα ή θαμπά φινιρίσματα, vintage στοιχεία και προσιτές τιμές, ώστε να προσελκύσει νέους λάτρεις της μάρκας.

Η αρχαία θεά ‘Νύξ’ αποτέλεσε την έμπνευση για τη φετινή συμμετοχή της Harley-Davidson Athena στο διαγωνισμό. Παρά τις σπάνιες αναφορές της στη μυθολογία, η θεά της Νύχτας, εμφανίζεται ως μια φιγούρα τόσο όμορφη και δυνατή, που προκαλεί δέος ακόμα και στον ίδιο τον Δία. ‘Τη σκοτεινή αυτή ομορφιά προσπαθήσαμε να συνδυάσουμε με τα ισχυρά χαρακτηριστικά του Iron 883, ώστε να τα αναδείξουμε ακόμα περισσότερο. Χαμηλώσαμε το πανέμορφο ντεπόζιτο κοντά στον κινητήρα, ώστε να ευθυγραμμιστεί με τη βάση της σέλας. Η ουρά της μοτοσυκλέτας καθώς και το fairing αποτελούνται από μέρη του ρεζερβουάρ, επαναλαμβάνοντας με αυτόν τον τρόπο, το πιο ισχυρό χαρακτηριστικό του Iron 883, αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο την κομψότητα που το περιβάλλει. Σαφείς υπαινιγμούς σε πάνθηρα και κεφάλι φιδιού, δύο πλάσματα της νύχτας, αποδίδουν οι εμπρός και πίσω όψεις της μοτοσυκλέτας αντίστοιχα. Το χρώμα της, ένα βαθύ μαύρο με ρινίσματα μετάλλου αντικατοπτρίζει το φως χωρίς να το φυλακίζει και γεννάει νέα χρώματα ακριβώς όπως η αρχαία Νύχτα γέννησε πληθώρα θεοτήτων, συμπεριλαμβανομένης της αυγής και της ίδιας της ημέρας. Είμαστε περήφανοι για το δημιούργημά μας και πιστεύουμε ότι η Νύχτα θα σταθεί επάξια δίπλα στις καλύτερες δημιουργίες αντιπροσώπων σε όλο τον κόσμο’. αναφέρει το προσωπικό της Harley-Davidson Athena.

HDA1

Οι Custom συμμετοχές στο ‘Battle of The Kings’ έχουν ήδη κατασκευαστεί με την προϋπόθεση να αναπαραχθούν για οποιονδήποτε πελάτη σε τιμή που δεν μπορεί να ξεπερνά ένα συγκεκριμένο όριο, έτσι ώστε να γίνει σε όλους αντιληπτό ότι το customizing μπορεί να είναι προσιτό.

Στην πρώτη φάση του διαγωνισμού, συμμετέχουν μοτοσυκλέτες από τη Νοτιανατολική Ευρώπη και συγκεκριμένα από την Ελλάδα και την Τουρκία. Η μοτοσυκλέτα που θα προκριθεί με βάση την ψηφοφορία του κοινού και τη γνώμη ειδικής επιτροπής θα διαγωνιστεί στη συνέχεια σε μια μάχη σώμα με σώμα στο μεγάλης επιρροής event ‘Wheels & Waves’, στο Μπιαρίτζ της Γαλλίας, τον Ιούνιο 2016. Στο τέλος θα υπάρξει μόνο ένας βασιλιάς!

Εάν σας συγκινήσει η δημιουργία της Harley-Davidson Athena ψηφίστε έως τις 18 Απριλίου στο HD Customkings  για να στείλετε τη ‘Νύχτα’ στην κορυφή του βάθρου!

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και να ψηφίσετε για το The Battle of the Kings’ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: HD Customkings

Σχετικά με την Harley-Davidson: Από το 1903 η Harley-Davidson Motor Company κατασκευάζει custom, cruiser και touring μοτοσικλέτες. Προσφέρει επίσης μια πλήρη σειρά από ανταλλακτικά μοτοσικλετών Harley-Davidson, αξεσουάρ, εξοπλισμό αναβάτη, προϊόντα ένδυσης και γενικό εξοπλισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Harley-Davidson.

Harley-Davidson Athena
Harley-Davidson Athena – facebook

Φωτογραφίες: Χρήστος Καπνίσης

HD BOTK LOGO